Inschrijven

  • DD slash MM slash JJJJ
    HZV Triton is aanbieder van de Ooievaarspas, dit betekent dat de kosten voor de zwemles vergoed worden door de Ooievaarspas. Inschrijf- en diplomakosten worden niet vergoed door de Ooievaarspas. Op verzoek van de penningmeester dient de Ooievaarspas meegenomen te worden naar het zwembad zodat deze gescand kan worden. Geen pas = Geen korting. Indien pas niet gescand kan worden dient de les betaald te worden.
  • In dit veld kunt u eventuele opmerkingen over de inschrijving kwijt. In verband met de beschikbare capaciteit zijn wij gedwongen om met een wachtlijst te werken t.b.v. nieuwe inschrijvingen. Voor de beginnende zwemmers bestaat er een wachttijd van 1- 1,5 jaar. Kinderen die reeds over een diploma beschikken en een vervolgdiploma willen behalen kunnen vaak direct instromen.
    Om zich in te schrijven dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Tevens bevestigt u hiermee dat u kennis hebt genomen van alle informatie die op deze website bevindt en dat u de informatie in de documenten ook heeft gelezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.