Agenda en mededelingen

Corona lockdown

Met de afkondiging van de lockdown door MP Rutte op 14 december is het niet meer mogelijk om zwemles te geven. Tot 19 januari zijn de zwembaden gesloten. Wanneer de zwemles in 2021 weer van start kan gaan is momenteel onbekend. Zodra de lessen weer van start gaan volgt er naar alle leden bericht via mail, facebook, de website en de leden Whatsapp groep.

Diploma zwemmen

Jaarlijks worden de verschillende diploma’s (A, B, C) en Zwemvaardigheid 1, 2 en 3 afgezwommen. Streven is om dit tweemaal per jaar te doen; voor de zomervakantie en voor de kerstvakantie. Indien de groep groot genoeg is en er voldoende kinderen gereed zijn om af te zwemmen wordt er afgezwommen. Het afzwemmen gebeurt vaak in twee stappen: eerst proefzwemmen en vervolgens afzwemmen.

 

Corona virus (covid-19)

CORONA covid-19 maatregelen zwemvereniging Triton (svz 12-12-2020)
Alle badjes 1 t/m 7 starten weer met de zwemlessen vanaf 20 november 2020.

Kom niet naar het zwembad als uw kind verkouden is, hoest en/of koorts heeft. Hou 1,5 meter afstand en vermijd drukte!

Hoe laat gaat het beginnen?
Kinderen worden tussen 09.00 en 09.10 individueel toegelaten. Kinderen gaan zonder hun ouders naar binnen.

Zwemkleding & omkleden
Kinderen kunnen zich in de kleedruimtes omkleden. Voor en na het zwemmen kan er geen gebruik gemaakt worden van de douches. Na de zwemles kleden de kinderen zich zelfstandig (zonder ouders) om en gaan daarna naar buiten.
Er is een jongens en meisjes kleedkamer waar de zweminstructeurs/trices toezicht houden.

Kinderen ophalen
Na afloop van de zwemles kleden de kinderen zich om. Kom pas na 10.30 naar het zwembad om je kind op te halen. Dan ben je op tijd maar je moet misschien wel even buiten wachten. De Triton instructeurs zijn tot 10.45 aanwezig. Daarna is er geen toezicht meer op de kinderen.

Toegang tot en verblijf in de wacht- en kleedruimte ouders en kinderen
Ouders hebben geen toegang tot de wacht- en kleedruimtes en moeten buiten het zwembad wachten. Er is geen koffie en thee. Kinderen wachten na de zwemles niet in de wachtruimte op hun ouders maar gaan meteen naar buiten.

Mondkapjes

In het zwembad dient iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapje te dragen (openbare ruimte). Bij het betreden van de zwemzaal (na het omkleden) mogen de mondkapjes afgedaan worden. Voor de kinderen van 13 jaar en ouder zodat zij normaal kunnen zwemmen en voor de vrijwilligers zodat zij zowel vanaf de kant als in het zwembad instructies kunnen geven. De vrijwilligers en de kinderen dienen 1,5 meter afstand te houden.

Betalen
De Penningmeester is aanwezig. Betaling met contant geld is met het oog op de hygiëne niet meer mogelijk. Alleen PIN of via de bankrekening. Wel betaalde maar niet gegeven lessen worden verrekend of terugbetaald.

Lees de informatie die door de overheid beschikbaar wordt gesteld op de sites van GGD Haaglanden, Rijksoverheid, RIVM. Mocht de situatie wijzigen dan berichten wij de leden via onze site, FB-pagina en e-mail.

corona regels binnenzwembaden Nederland mei-2020

Vrije dagen 2020 / 2021

check onze facebook pagina voor last minute info over zwemlessen en diplomazwemmen

  • 4 april 2021 1e paasdag geen zwemles
  • 23 mei 2021 1e pinksterdag
  • 18 juli t/m 29 augustus zomervakantie
  • 26 december 2021 t/m 3 januari 2022 kerstvakantie
*wanneer het zwembad gesloten is, is er ook geen zwemles. Tijdens de voorjaars-, mei- en herfstvakantie wordt er (in principe) gewoon zwemles gegeven.

Afzwemmen bij Triton

  • tweemaal per jaar wordt er diploma gezwommen. In mei, juni en in november, december worden alle diploma’s afgezwommen
  • Diploma eisen vind je hier
  • Bij proef- en afzwemmen moeten de kinderen om 09:00 uur al in het zwembad zijn; aangekleed en met een extra handdoek. Ouders, grootouders, broers en zussen mogen bij het diploma zwemmen in de zwemhal zitten.

Ooievaarspas

Bij HZV Triton kan de zwemles vergoed worden voor leerlingen met een Ooievaarspas. Wil je gebruik maken van de Ooievaarspas regeling van HZV Triton, neem dan op de eerste zwemles van ieder nieuw kwartaal (jan, april, juli, okt) de Ooievaarspas mee ter scanning door de penningmeester.

Ooievaarspas vergoedt alleen de zwemles, inschrijven en diploma zwemmen dienen door de leerling zelf betaald te worden.

Let op! Geen Pas = Geen Korting

Tips tegen verdrinking

De NRZ (national Raad Zwemveiligheid) heeft 8 handzame tips opgesteld die de kans op verdrinking verkleinen. De tips zijn speciaal voor ouders en verzorgers van jonge kinderen met en zonder zwemdiploma’s. Klik hier voor de 8 tips!

IBAN / bank

De IBAN-code is: is NL94 INGB 0000 235202

%d bloggers liken dit: